Dissabte, 28 setembre 2024
21 C

El CB La Llagosta 2017 perd amb el Calella i baixa a la cinquena posició

El sènior del Club Bàsquet La Llagosta 2017 va perdre dissabte contra el Calella per 60 a 62 en un partit que es va decidir en la pròrroga. Els llagostencs, entrenats des de fa dues jornades per Pitu Rodríguez, perdien al final del primer quart per 7 a 14. El segon quart encara va ser més desfavorable als locals. Al descans, el marcador era de 19 a 34.

A la represa, els llagostencs van sortir molt forts i, gràcies a un parcial de 22 a 5, es van posar per davant (41-39). El darrer quart va començar amb dos triples seguits de l’equip entrenat per Rodríguez (47-39). Els visitants van reaccionar amb un parcial de 0 a 9. Els locals van respondre amb un 8 a 0 (55-48), però, quan el partit semblava sentenciat, el Calella va forçar la pròrroga amb un parcial final de 0 a 7.

En el temps d’afegit, hi va haver molta igualtat i poc encert en atac i els visitants, que arribaven a la Llagosta amb cinc derrotes, es van emportar el triomf de forma sorprenent.

El CB La Llagosta 2017 ocupa la cinquena posició amb nou victòries i tres derrotes. El líder és el Sant Crist, que ha guanyat onze partits i n’ha perdut dos. El proper partit de lliga del conjunt local serà a la pista del Vilatorta, que és el quart classificat per la cua amb quatre victòries i set derrotes.