Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Un centenar de participants en el Torneig Vila de la Llagosta

La sisena edició del Torneig Vila de la Llagosta va sumar prop d’un centenar de participants entre les categories premini, mini, preinfantil, cadet i sub-25. El CB La Llagosta 2017 va organitzar amb èxit el campionat de bàsquet, que va omplir dissabte la pista del CEM El Turó al matí i la tarda.

Fins al migdia, van jugar prop d’una seixantena d’esportistes i els equips campions van ser el CB Mollet, en premini; el CB Palau, en mini; i el CB La Llagosta 2017, en preinfantil. A la tarda, van guanyar el Barberà, en cadet; i el CB Mollet, en sub-25. “Va ser una gran jornada de bàsquet. Cada any que passa hi ha més equips que participen, va ser tot un èxit”, assenyala Rosa Carrillo, coordinadora del CB La Llagosta 2017. A més, es van fer concursos de triples i va haver-hi dos guanyadors locals, amb Júlia, en premini, i Abel, en preinfantil.

Més activitats de final de temporada

El campionat serveix per posar punt final a la temporada 2023-2024, tot i que els entrenaments del CB La Llagosta seguiran fins al 20 de juny. Fins aleshores, el club muntarà els nous equips per la pròxima campanya i farà jornades de portes obertes dels entrenaments. A més, del 25 al 28 de juny farà una estada de final de temporada amb una vintena d’esportistes del club i el 30 de juny col·laborarà en l’organització de la segona edició del Torneig 3×3 solidari, que organitza Parlem Queer! al CEM El Turó.

Pel que fa al juliol, el Club Bàsquet La Llagosta 2017 celebrarà unes jornades de tecnificació que es faran al CEM El Turó, del 2 al 5 de juliol, dimarts i dijous, de 18 a 20 h, i al Poliesportiu Antonio García Robledo, del 8 al 12 de juliol, de dilluns a divendres, de 18 a 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies