Divendres, 27 setembre 2024
23.7 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta s’estrenarà a la Tercera Catalana dissabte al camp del Can Vidalet B. L’equip de la nostra localitat afronta una nova temporada il·lusionant en una nova categoria després d’assolir l’ascens en la passada campanya. El projecte té nou entrenador amb José Maria Corzo i l’objectiu serà la permanència.

Handbol
L’HC Vallag masculí encetarà la nova categoria, la Primera Catalana, diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18 hores. L’equip continuarà dirigit per Marc Gironella i s’estrenarà davant la seva afició i contra l’Handbol Sant Llorenç. L’objectiu de l’equip llagsotenc és la permanència.

L’HC Vallag femení, equip de recent creació, debutarà a la Primera Catalana diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, a les 16 hores. L’equip dirigit per Arnau Aguilera s’estrenarà contra el Castellbisbal. El conjunt de la nostra localitat ve de guanyar el Torneig Mero Alonso contra el Sant Andreu.

Bàsquet
El Club Bàsquet La Llagosta sub-25 encetarà una nova temporada a la Territorial B diumenge. L’equip llagostenc jugarà a la pista del Bàsquet Alella.

Petanca
L’absolut A del Club petanca La Llagosta rebrà diumenge l’Acer Olesa, a les Pistes Municipals de Petanca. Aquesta és la tercera jornada de la Primera Divisió, al grup 2, i l’equip llagostenc suma una victòria i una derrota.

L’absolut B, al grup 6 de la Tercera Divisió, visitarà diumenge el Roda de Ter. Els llagostencs sumen una victòria i una derrota en les dues primeres jornades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies