Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Miguel Pajares guanya el Premi Llibreter 2024 amb l’assaig sobre el canvi climàtic

L’assaig Bla-bla-bla. El mite del capitalisme ecològic, escrit pel llagostenc Miguel Pajares, ha guanyat el Premi Llibreter 2024, de la categoria Assaig, pensament i altres narratives, que organitza el Gremi de Llibreters de Catalunya. L’entrega del guardó va tenir lloc a finals de juny a Barcelona.

El llibre ha estat publicat per l’Editorial Raig Verd i es pot comprar a les llibreries, en versió en castellà i català. Miguel Pajares va presentar l’assaig l’any passat a la sala polivalent de Can Pelegrí. L’assaig dona resposta a la pregunta, esmicolant els mites del capitalisme ecològic i del creixement sostenible, així com altres mentides del greenwashing empresarial com la neutralització d’emissions o el zero-net. Pel camí, dibuixa alternatives per pal·liar la crisi climàtica i garantir el futur del nostre planeta abans que s’arribi a un punt de no retorn.

Fotografia: Premi Llibreter.

Publicitat

Publicitat

Més notícies