Diumenge, 29 setembre 2024
17.2 C
La Llagosta

José María Corzo, nou entrenador del CE La Llagosta amb l’objectiu de l’ascens

José María Corzo, de la Llagosta i de 53 anys, és el nou entrenador del CE La Llagosta per a la pròxima temporada, 2024-2025. Corzo agafa l’equip llagostenc amb l’objectiu de pujar a la Tercera Catalana.

L’equip llagostenc ha acabat l’actual temporada sense un clar primer entrenador i la mateixa plantilla va demanar a la directiva que Corzo fos el nou entrenador. “El meu fill [Albert Corzo] va arribar a la segona part de la temporada i he estat seguint l’equip fins a la promoció d’ascens, que malauradament no es va aconseguir. Agafo l’equip perquè he vist que hi ha molta qualitat individual i crec en les possibilitats de la plantilla”, explica el nou tècnic, que assegura que continuaran al cos tècnic dos dels entrenadors d’aquesta passada campanya, Iván Arroyo i Dani Hernández, que també tindran fitxa de jugador. “És important tenir aquest enllaç entre cos tècnic i plantilla, amb dues persones que poden jugar en els partits”, explica Corzo.

El 90% de la plantilla continuarà, tot i que tindrà baixes sensibles com ara el porter Dani Bueno i els germans Abel Varón i David Varón -amb 39 gols va ser el màxim anotador del grup 9 de la Quarta Catalana-. A tot això, se suma que José María Corzo no entrena cap equip des de fa molts anys, quan va agafar les regnes d’algun conjunt de formació del CE La Llagosta. “Apostem per un projecte de la mà de la plantilla, amb una persona que coneix el club, el poble i els jugadors. Crec que tenim una de les millors plantilles de la Quarta Catalana, però ens ha faltat algun engranatge i Corzo ens aportarà la gestió necessària”, diu Antonio Rísquez, president del CE La Llagosta, que remarca l’objectiu: “em vaig plantejar un projecte a tres anys per fer l’ascens, la plantilla ja està consolidada i el pròxim curs serà el tercer any i l’objectiu, indiscutiblement, és l’ascens. Això sí, també hi ha altres rivals i veurem com va la temporada”.

El CE La Llagosta es va quedar a les portes de l’actual temporada de l’ascens a la Tercera Catalana després de perdre la promoció d’ascens contra el Maurina Egara als penals. L’equip preveu encetar la nova pretemporada a finals de l’agost.

Publicitat

Publicitat

Més notícies