Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El CE La Llagosta es queda a la Quarta Catalana

El conjunt vermell ha caigut als penals davant el Maurina Egara. Els llagostencs han remuntat el 3 a 2 del partit d’anada, acabant el temps reglamentari més la pròrroga amb un 2 a 1 Això deixava l’eliminatòria en un empat a 4. El Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert estava ple de gom a gom per donar suport a l’equip local.

Durant el partit, els llagostencs han tingut moltes oportunitats i ha dominat bona part de l’encontre. El Maurina Egara s’ha dedicat sobretot a aguantar el marcador. El primer gol ha arribat al minut 35, obra d’Albert Corzo, que ha fet una bona primera part xutant diverses vegades a porta. Corzo va sortir lesionat del camp a la segona part. Amb l’1 a 0 a favor s’ha arribat al descans. A la represa, els terrassencs han avisat només començar i, vuit minuts més tard, ferien l’empat a 1. Els de la nostra localitat no s’han quedat endarrere i han atacat fins que Alberto Joyera, al 57, aconseguia el 2 a 1 i empatava l’eliminatòria.

A la tanda de penals els locals van ser els primers a tirar. Els de Terrassa han tingut més encert i n’han marcat set, mentre que el CE La Llagosta ha fallat un. El conjunt de la nostra localitat ha passat de l’esperança a la desolació. El president del club, Antoni Rísquez considera que “ha estat una llàstima, perquè la loteria dels penals ha fet que una temporada d’esforç i de treball quedi en res.” El president ha afegit que “hem tingut moltes ocasions i no les hem aprofitat, ells han aguantat bé i al final, bé, la sort dels penals. Felicitar a la Maurina i nosaltres un any més a continuar lluitant per sortir de Quarta”.

Antoni Rísquez ha explicat que “ha sigut un partit molt complet. Hem tingut moltíssimes ocasions per emportar-nos l’eliminatòria. Però al final aquests partits passa això, si les que tens no les aprofites, si vas fent que el partit vagi transcorrent, no assoleixes l’objectiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies