Diumenge, 29 setembre 2024
17.2 C

El CE La Llagosta es queda a la Quarta Catalana

El conjunt vermell ha caigut als penals davant el Maurina Egara. Els llagostencs han remuntat el 3 a 2 del partit d’anada, acabant el temps reglamentari més la pròrroga amb un 2 a 1 Això deixava l’eliminatòria en un empat a 4. El Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert estava ple de gom a gom per donar suport a l’equip local.

Durant el partit, els llagostencs han tingut moltes oportunitats i ha dominat bona part de l’encontre. El Maurina Egara s’ha dedicat sobretot a aguantar el marcador. El primer gol ha arribat al minut 35, obra d’Albert Corzo, que ha fet una bona primera part xutant diverses vegades a porta. Corzo va sortir lesionat del camp a la segona part. Amb l’1 a 0 a favor s’ha arribat al descans. A la represa, els terrassencs han avisat només començar i, vuit minuts més tard, ferien l’empat a 1. Els de la nostra localitat no s’han quedat endarrere i han atacat fins que Alberto Joyera, al 57, aconseguia el 2 a 1 i empatava l’eliminatòria.

A la tanda de penals els locals van ser els primers a tirar. Els de Terrassa han tingut més encert i n’han marcat set, mentre que el CE La Llagosta ha fallat un. El conjunt de la nostra localitat ha passat de l’esperança a la desolació. El president del club, Antoni Rísquez considera que “ha estat una llàstima, perquè la loteria dels penals ha fet que una temporada d’esforç i de treball quedi en res.” El president ha afegit que “hem tingut moltes ocasions i no les hem aprofitat, ells han aguantat bé i al final, bé, la sort dels penals. Felicitar a la Maurina i nosaltres un any més a continuar lluitant per sortir de Quarta”.

Antoni Rísquez ha explicat que “ha sigut un partit molt complet. Hem tingut moltíssimes ocasions per emportar-nos l’eliminatòria. Però al final aquests partits passa això, si les que tens no les aprofites, si vas fent que el partit vagi transcorrent, no assoleixes l’objectiu.