Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

Andrés Hernández presenta el seu nou llibre de relats, ’88 teclas’

El llagostenc Andrés Hernández ha presentat el seu tercer llibre de relats, 88 teclas. L’acte ha tingut lloc aquest dimecres a Can Pelegrí i ho ha fet acompanyat del seu amic, Jordi Quiles, la responsable d’activitats de la Biblioteca de la Llagosta, Conchi Fernández, i la vintena d’assistents que no s’ho han volgut perdre.

Hernández ha conversat a l’inici de la presentació amb Quiles, que li ha preguntat sobre la relació del llibre amb la música. El llibre està format per dos relats, que tenen com a fil conductor la música perquè Hernández és un apassionat de la clàssica. “Són dos drames amb una pinzellada de tragèdia. Els relats tracten les passions humanes, sobretot les negatives. Quan em poso a escriure la música m’inspira perquè m’encanta la clàssica”, ha explicat l’autor Andrés Hernández, que ha dit que és un incondicional de la música de Beethoven.

El llibre inclou els relats Concierto para piano y orquesta i Hammerklavier, i un pròleg del crític literari Iván Cantero. El document s’ha autopublicat pel llagostenc i es pot adquirir mitjançant Amazon en versió digital, amb un preu d’1,5 euros, i imprès, amb un preu de 8 euros en tapa tova i de 14, en tapa dura.

Publicitat

Publicitat