Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

Els llagostencs Andrés Hernández i Mercedes Rejas publiquen noves novel·les

Durant les darreres setmanes han aparegut al mercat dos llibres de dues persones veïnes de la nostra localitat. Andrés Hernández ha publicat Atardecer en el templo de Debod i Mercedes Rejas ha vist com s’editava Verdades ocultas.

El llibre d’Andrés Hernández, Atardecer en el templo de Debod, és la seva segona novel·la, que arriba després de dos llibres de relats, El círculo virtuoso y otros relatos i Universos Adyacentes. La primera novel·la portava per títol Dilema. Per a Hernández la seva nova obra “no es pot englobar en cap dels gèneres habituals. Hi ha històries d’amor sense ser una novel·la romàntica. Hi ha erotisme sense ser una novel·la eròtica. Hi ha fets que s’escapen a la lògica sense ser una novel·la de fantasia”.

La de Mercedes Rejas també és la seva segona novel·la, Verdades ocultas, una història romàntica que combina intriga i suspens. El llibre explica la història de tres amigues barcelonines que es retroben cada any per fer un viatge. La seva darrera experiència deixa al descobert les seves veritats més amagades. Aquesta és la tercera obra de Rejas, després de la seva anterior novel·la, Dulce secuestro, i el llibre de poemes Pedacitos de mi

Publicitat

Publicitat