Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

’88 teclas’, tercer llibre de relats d’Andrés Hernández

Andrés Hernández ha publicat el seu tercer llibre de relats amb 88 teclas. La nova publicació de l’autor llagostenc inclou els relats Concierto para piano y orquesta i Hammerklavier, i un pròleg del crític literari Iván Cantero.

Els dos relats tenen en comú el fil conductor de la música. “Són dos relats llargs que són molt diferents en les formes, però similars en el fons. El relat del concert està ambientat en la Rússia dels últims anys de l’imperi, i l’altre, en una ciutat espanyola qualsevol de l’època actual. Els dos relats giren entorn de la música i tracten de les passions humanes, en el sentit més negatiu per les traïcions i enveges”, explica l’autor Andrés Hernández, membre del grup d’escriptors i escriptores de la nostra localitat, Resistencia Literaria.

El llibre s’ha autopublicat pel llagostenc i es pot adquirir mitjançant Amazon en versió digital, amb un preu d’1,5 euros, i imprès, amb un preu de 8 euros en tapa tova i de 14, en tapa dura.

Andrés Hernández presentarà el seu nou llibre de relats el pròxim 16 de novembre en la sala d’exposicions de Can Pelegrí, a les 19 h. L’autor va publicar anteriorment els relats El círculo virtuoso y otros relatos i Universos Adyacentes; i les novel·les Atardecer en el templo de Debod i Dilema. L’autor està treballant paral·lelament en la seva tercera novel·la, que podria publicar en els pròxims mesos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies