Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

Andrés Hernández, amb ‘El círculo virtuoso y otros relatos’, protagonista del Club de lectura de novembre

L’autor llagostenc Andrés Hernández ha estat el protagonista de la sessió del mes de novembre del Club de lectura, que impulsa la Biblioteca de la Llagosta. La trobada ha tingut lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí aquest dimecres a la tarda i han participat una quinzena de persones.

Durant l’acte, s’ha tractat el primer llibre d’Hernández, El círculo virtuoso y otros relatos, que es va publicar a l’estiu de 2018 i es pot comprar pel portal d’Amazon. La publicació és una recopilació de relats breus. “La trobada ha anat molt bé perquè aquesta quinzena de persones s’han pres la molèstia de llegir-se el meu llibre”, ha explicat Andrés Hernández, satisfet dels comentaris dels membres del Club de lectura: “s’ho han pres seriosament i han tret conclusions, que d’això es tracta perquè jo deixo missatges i cadascú pensa el que creu”.

La responsable del Club de lectura, Conchi Fernández, ha estat l’encarregada de moderar l’acte. “Un dels objectius d’aquest Club de lectura és compartir què han llegit durant la lectura, i entre tots, ho anem desvetllant”, ha dit Fernández. Les sessions del Club de lectura tenen lloc el primer dimecres de cada mes, a la tarda, a la sala d’exposicions de Can Pelegrí.

Andrés Hernández, membre de Resistencia Literaria, ha admès en acabar l’acte que està treballant en una nova novel·la.

Publicitat

Publicitat