Dimecres, 22 març 2023
15.1 C
La Llagosta

La Llagosta se suma a la Xarxa d’Agendes Urbanes Locals

L’Ajuntament de la Llagosta s’ha incorporat a la Xarxa d’Agendes Urbanes Locals de la Diputació de Barcelona. Dos tècnics de l’Àrea de Planificació Urbana i Territori del Consistori llagostenc van participar en la darrera reunió d’aquest espai, celebrada el 26 de maig.

La Xarxa d’Agendes Urbanes Locals és un espai d’intercanvi, capacitació i seguiment dels municipis de la demarcació de Barcelona en el desenvolupament de les agendes urbanes. En la sessió de dijous es van activar els mecanismes de participació dels diversos ajuntaments així com dels coneixements que s’aporten des dels seus àmbits, com a actors capdavanters en la implementació efectiva de les agendes urbanes en el seu territori.

L’objectiu de la trobada, impulsada per la Diputació de Barcelona que considera les agendes urbanes com un projecte transformador dins del Pla de Mandat 2020-2023, va ser explicar a les entitats locals participants la redacció i implementació entre els agents implicats de les agendes urbanes locals, a més de l’intercanvi d’experiències entre municipis i la capacitació d’equips.

Publicitat

Publicitat

Més notícies