Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

L’alcalde de la Llagosta es reuneix amb el president de Renfe

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Llagosta, Marc Ruiz, es van reunir ahir a Barcelona amb el president de Renfe, Isaías Táboas. Durant la trobada, es va parlar de la futura estació intermodal de la Llagosta. Les obres d’aquesta plataforma començaran l’any que ve i es faran en diverses fases. En la reunió, els representants municipals també van explicar a Táboas que defensen el desviament de la línia ferroviària R3 al seu pas per la Llagosta i Santa Perpètua.

“El Govern Central està posant en marxa diferents projectes que afecten a la Llagosta amb els seus pressupostos corresponents”, ha recordat l’alcalde, que ha insistit en la importància de l’estació intermodal, tant des del punt de vista econòmic com mediambiental.

L’Ajuntament de la Llagosta també es reunirà amb la Generalitat per tal d’adaptar el Pla director urbanístic de la futura àrea econòmica de Can Pere Gil a l’estació intermodal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies