Dimarts, 06 juny 2023
18.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament crea catorze places d’aparcament al carrer del Progrés

L’Ajuntament de la Llagosta està habilitant catorze places provisionals d’aparcament al carrer del Progrés per compensar les sis que s’han tret del carrer de Sant Miquel amb la pacificació del trànsit. Com a mesura per facilitar el passeig i el distanciament social durant els caps de setmana, l’Ajuntament va limitar el pas de vehicles pel carrer de Sant Miquel. Ara, aquesta pacificació del trànsit serà efectiva tots els dies.

La circulació preferent de vianants a la part baixa del carrer de Sant Miquel dóna l’oportunitat de que el bars de la zona puguin muntar una terrassa. L’Ajuntament està facilitant aquestes ocupacions temporals de la via pública com a mesura d’impuls del comerç local i dins del pla de reactivació de l’economia local.

Durant la pandèmia de la Covid-19, l’urbanisme tàctic està prenent importància als pobles i ciutats. Es tracta d’un seguit de mesures provisionals i d’urgència que volen donar resposta a necessitats sorgides amb la pandèmia. Les places d’aparcament habilitades de forma provisional al carrer del Progrés són un bon exemple.

Publicitat

Publicitat

Més notícies