Diumenge, 29 setembre 2024
17.2 C

El CB La Llagosta 2017 se situa en segona posició

El sènior del Club Bàsquet La Llagosta 2017 rebrà dissabte la visita del líder, el Sant Crist. Els llagostencs són segons amb dotze victòries i tres derrotes, mentre que el seu proper rival, que ha jugat un partit més, encapçala el grup amb catorze triomfs i dos partits perduts.

L’equip de la nostra localitat va guanyar dissabte en partit ajornat el quart classificat, la Roca, per 44 a 42. Al primer quart ja dominava de vuit punts (16-8). Al segon quart, va arribar a disposar d’un avantatge de catorze punts (25-11), però, al descans, el marcador era més ajustat (27-22).

Al final del tercer quart, els llagostencs tenien un mínim avantatge (35-33). Els visitants es van col·locar per davant durant un moment (38-40), però l’equip de la Llagosta va saber reaccionar i es va emportar un triomf molt important. Gràcies a aquesta victòria, s’ha situat en segona posició.