Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

Nova campanya de l’Ajuntament per promoure les compres a la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta porta a terme per segon any seguit una campanya per tal de promoure les compres de Nadal als comerços de la nostra localitat. En aquesta ocasió, el Consistori lliurarà a cada família un val de descompte de 10 euros que es podrà fer servir quan es faci una compra per un import superior als 30 euros en qualsevol de les botigues que s’adhereixin a la campanya. Només quedaran exclosos d’aquesta iniciativa els estancs i els establiments de venda de loteries.

Dilluns, es va iniciar el repartiment a tots els domicilis de la Llagosta d’un sobre amb el val de descompte en el marc de la campanya Aquest Nadal, tot ho tens aquí. Els vals es podran fer servir des de mitjans de desembre i fins al 5 de gener. En el dors del descompte, hi haurà les condicions per a la seva utilització. Només es podrà fer servir un val per domicili. Tots els comerços adherits a la campanya tindran a la porta un cartell identificatiu.

La regidora de Comerç, Isabel Rodríguez, creu que aquesta campanya “és una molt bona manera de dinamitzar el comerç local”. L’any passat, en la primera edició d’aquesta iniciativa, es van fer servir el 52% dels vals de descompte que es van repartir. Isabel Rodríguez espera que ara “aquesta quantitat augmenti, perquè la campanya ja és més coneguda i perquè, en aquesta ocasió, també poden participar els comerços d’alimentació”.

Publicitat

Publicitat