Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Ja es poden sol·licitar els ajuts que l’Ajuntament ha aprovat per al comerç local

Des d’avui i fins al 31 de desembre es poden presentar les sol·licituds per acollir-se a les ajudes que ha aprovat l’Ajuntament de la Llagosta per als comerciants locals que hagin patit o estiguin patint dificultats per la Covid-19, provocades pel tancament temporal dels seus negocis. Les instàncies s’han de presentar a la seu electrònica de l’Ajuntament de la Llagosta, mitjançant el tràmit electrònic que s’ha posat a disposició dels comerciants.

El límit màxim subvencionable és de mil euros per establiment. En funció del nombre de sol·licituds presentades i acceptades, es determinarà l’import exacte de la subvenció per establiment, atenent a l’import total de la partida dividit entre el nombre d’establiments acceptats.

L’Ajuntament de la Llagosta destinarà 100.000 euros a aquests ajusts, que formen part del Pacte per la reconstrucció econòmica i social de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat