Comença la campanya de Nadal amb els vals de descompte repartits per l’Ajuntament

0
330

A partir d’avui es poden fer servir els vals de descompte de 10 euros que l’Ajuntament ha distribuït entre les llars de la nostra localitat. Els vals es poden utilitzar fins al 5 de gener als establiments que s’han sumat a la campanya i que tenen un cartell que els identifica com a comerç col·laborador. El llistat dels establiments adherits a la campanya Aquest Nadal, tot ho trobaràs aquí, es pot consultar al web municipal www.llagosta.cat.

El val de descompte de 10 euros que les famílies de la Llagosta han rebut a casa es pot fer servir quan realitzin una compra per un import superior als 20 euros en qualsevol dels establiments adherits a la campanya. En el dors del val de descompte, hi ha les condicions per a la seva utilització. Només es pot fer servir un val per domicili i una única vegada. En el moment de fer la compra, caldrà omplir el document amb el nom i cognoms i el DNI de la persona titular del val.

A la campanya participen més de 120 comerços que han hagut de tancar en algun moment les seves portes a causa de la pandèmia de la Covid-19. Així, les farmàcies i les botigues d’alimentació, entre d’altres, no es poden beneficiar d’aquesta iniciativa. L’Ajuntament de la Llagosta destina 60.000 euros a aquesta campanya.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha indicat que l’Ajuntament “ha posat molts esforços i recursos econòmics perquè la gent de la Llagosta pugui comprar i per fomentar el comerç local, la restauració i els seus serveis”. L’alcalde ha manifestat que “sabem que el comerç local i de proximitat ha patit un cop molt dur durant aquesta pandèmia, més del que seria suportable” i espera “que aquesta campanya també estigui impulsada per tots els veïns i veïnes de la Llagosta”.

Els 60.000 euros que l’Ajuntament de la Llagosta destina a aquesta campanya per promocionar el comerç local durant el Nadal se sumen als 100.000 que dedicarà a ajudar als comerciants locals que hagin patit o estiguin patint dificultats per la Covid-19 provocades pel tancament temporal dels seus negocis en el marc del Pacte per la reconstrucció econòmica i social.

Publicitat