Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Pep Plaza i el castell de focs artificials van posar el punt final a la Festa Major de 2021

La Festa Major de la Llagosta de 2021 va finalitzar ahir amb el castell de focs artificials i l’actuació de l’humorista Pep Plaza. La Festa ha estat atípica a causa de les restriccions per evitar la propagació de la Covid-19. Totes les activitats s’han desenvolupat amb control d’aforament, assegurant la distància social i amb gel hidroalcohòlic per a tots els espectadors. Durant els quatres dies no hi ha hagut incidents importants, segons ha informat la Policia Local.

El monologuista Miguel Ángel Marín i Protecció Civil de la Llagosta van protagonitzar el pregó divendres i es van iniciar aleshores quatre dies de Festa Major amb diferents activitats. En aquesta ocasió, s’han trobat a faltar la Murga, els Saltats i els Volats, VIPS i les Llagostes de l’Avern, entre d’altres, que van decidir no fer cap acte, bàsicament per la Covid-19 o per les restriccions horàries fixades per la Generalitat.

S’ha recuperat la Festa Major, després del parèntesi de l’any passat, però no ha estat la celebració de sempre. La Covid-19 continua estan massa present.

Publicitat

Publicitat

Més notícies