Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Moltes persones van passar pel Punt Lila i Multicolor de la Festa Major

Un gran nombre de persones van passar pel Punt Lila i Multicolor que l’Ajuntament de la Llagosta va instal·lar durant la Festa Major al carrer de l’Estació, al costat de l’ambulatori. Des d’aquest espai es va fer una tasca de prevenció per aconseguir una Festa Major lliure de masclismes i també es va treballar en la prevenció d’agressions LGTBIfòbiques.

L’estand va estar obert els dies 10, 11 i 12 de setembre entre les 20 i les 24 hores. El punt va estar dinamitzat per la psicòloga del Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) i la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament i coordinadora del CIRD, que van atendre i informar tota la ciutadania sobre diferents serveis municipals, com el CIRD o el Servei d’Atenció Integral LGTBI (SAI). S’hi van repartir molts tríptics informatius i es va explicar on i com trobar els serveis especialitzats per a les dones i les persones LGTB.

Un total de 49 persones es van animar a escriure un missatge per la igualtat en una cartolina que estava penjada a la vista de tothom en un espai habilitat a la carpa.

A més, enguany i com a novetat, a la carpa es podia trobar una selecció de contes infantils i llibres per a persones adultes al voltant del feminisme, el gènere, la diversitat afectiva i sexual, entre d’altres. Aquesta selecció de llibres es recomanaven a les persones que s’interessaven i se’ls explicava que es troben disponibles a la Biblioteca.

Durant els tres dies, es van repartir més de 600 polseres de la campanya Lliures de masclismes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies