Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

S’inicia la Festa Major amb el pregó de Protecció Civil i del monologuista Miguel Ángel Marín

La Festa Major de la Llagosta s’ha iniciat amb el pregó que han protagonitzat l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta i, en clau d’humor, el monologuista Miguel Ángel Marín. La gresca llagostenca estarà marcada durant els quatre dies d’activitats pel compliment del protocol Covid, que farà que els actes tinguin aforament limitat i s’haurà de portar mascareta quan no hi hagi distància mínima de seguretat.

La primera activitat de la festivitat ha estat una cercavila del grup Lotokotó i els gegants de la Llagosta, que han donat pas al pregó des del balcó de l’Ajuntament, prop de les nou de la nit. Membres de Protecció Civil de la Llagosta han fet el tret d’inici de la festivitat amb paraules cap a la ciutadania per recordar que enguany no serà una festivitat com les d’abans i reivindicar la tasca de l’entitat durant la pandèmia. “La gent ha col·laborat amb nosaltres, i nosaltres amb ells. Hem estat una gran família durant la pandèmia. Hem ajudat en tot allò que hem pogut”, ha explicat Manolo Muñoz, responsable operatiu de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta.

L’alcalde Óscar Sierra ha fet valdre la tasca dels voluntaris de Protecció Civil i els ha lliurat una placa, com agraïment. “Protecció Civil es mereix fer el pregó i molt més. Són una entitat que sempre ajuden a millorar la societat, ja sigui en un fort aiguat, un incendi, quan cau un arbre o amb la pandèmia, sempre responen. Són persones que han ajudat durant l’esclat de la Covid amb diverses tasques, com ara repartir mascaretes, portar el menjar a domicili a les persones necessitades o moltes altres tasques”, ha comentat l’alcalde. A més, Sierra ha recordat que tothom podrà viure la Festa Gran de la nostra localitat amb les activitats que han preparat l’Ajuntament i les entitats locals.

En clau d’humor, el monologuista Miguel Ángel Marín ha tret els millors somriures a la ciutadania. Fins i tot, amb un punt de reivindicació, com ara quan ha demanat una solució pel pas a nivell de Rodalies i la tornada del servei d’urgències nocturnes a la Llagosta.

Durant el pregó, hi havia una intèrpret del llenguatge de signes. Consulta el programa d’activitats de la Festa Major de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies