Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

La Llagosta commemora la Diada de Catalunya

La Llagosta ha commemorat la Diada de Catalunya de l’Onze de Setembre amb la tradicional hissada de la senyera als pals de l’edifici de l’Ajuntament. L’acte institucional, emmarcat dins el programa de la Festa Major, ha tingut lloc a les 11.55 h i ha comptat amb la representació de l’alcalde Óscar Sierra, regidors i regidores del PSC i edils de l’oposició, d’ERC i LLEC, excepte Cs que no s’ha presentat. A més, hi havia diverses entitats de la localitat i desenes de ciutadans.

Dos membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil han estat els encarregats d’hissar la bandera, mentre sonava l’himne Els Segadors. Protecció Civil també va protagonitzar ahir divendres el pregó de la Festa Gran de la nostra localitat. Aquest ha estat l’acte principal de la celebració de la Diada de Catalunya a la nostra localitat, tot i que a la tarda, a les 18 h, el grup de Ball de Gitanes de la Llagosta celebrarà el 32è Homenatge a Catalunya a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué.

Consulta el programa d’activitats de la Festa Major.

Publicitat

Publicitat

Més notícies