Dissabte, 10 juny 2023
26.3 C
La Llagosta

Daniel Pardo és el nou cap de colla de Les Llagostes de l’Avern

Daniel Pardo, de 46 anys i veí de la Llagosta, és el nou cap de colla i president de Les Llagostes de l’Avern des de fa uns mesos. El nou màxim responsable va assumir les regnes de l’entitat després de la marxa de l’anterior presidenta, Maria Ángeles Hidalgo, que ho va deixar per motius personals. De fet, la seva directiva també va plegar i Pardo va formar un nou grup responsable amb David Urdiales, vicepresident; Ana Belén García, secretària; Vanessa Betés Hernández, tresorera; i Gabriel Lorenzo, vocal.

El nou cap de colla, que formava part de l’entitat des de feia uns anys, assumeix la direcció amb l’objectiu de fer créixer el nombre de membres, que en l’actualitat són una desena. “Volem aixecar la colla i per fer-ho volem que sigui atractiva pels joves perquè se sentin involucrats. La intenció és forjar una colla potent”, assenyala el nou cap de colla, Daniel Pardo, que treballa a presentar noves bèsties: “estem fent una nova bèstia d’una llagosta i tenim en previsió dos més, amb un drac i un cavall marí. A més, ens agradaria fer un espectacle conjunt amb la colla dels Gegants de la Llagosta per Sant Josep”.

Les Llagostes de l’Avern han fet una crida per sumar més persones al nou projecte. “Hi ha moltes colles que han desaparegut pel camí i no volem que li passi als diables de la nostra localitat. Potser no és el millor moment, però ho agafem amb il·lusió i amb la idea de posar en marxa nous projectes per potenciar l’entitat”, diu el nou president. L’activitat de la colla està aturada per la Covid-19, tot i que per la Festa Major voldran celebrar una activitat al Passeig de l’Onze de Setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies