Dissabte, 10 juny 2023
26.3 C
La Llagosta

La Trobada de bèsties de foc arriba demà a la seva sisena edició

La colla de diables Les Llagostes de l’Avern organitza aquest dissabte la 6a Trobada de bèsties de foc. Aquest any, participaran quatre figures vingudes de diverses poblacions catalanes, que acompanyaran a l’Espurna, la bèstia de la Llagosta. La Trobada s’iniciarà a l’avinguda de l’Onze de Setembre i finalitzarà a la plaça de la Sardana.

A partir de les 17 h, les bèsties participants estaran exposades al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Aquest any, visitaran la Llagosta el Drac Apocaleus de Vallirana; el Gall Abraxas, de Palau-solità i Plegamans: el Pollot menja gats de Montgat i el Poll Foll de Ripollet. També, hi haurà l’Espurna de Les Llagostes de l’Avern.

A les 19 h, es farà al mateix passeig una cercavila sense foc, que acabarà a la plaça de la Sardana, on, a partir de les 20 h, les bèsties faran un lluïment de foc.

La 6à Trobada de bèsties de foc organitzada per Les Llagostes de l’Avern compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta i l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies