Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

La sisena Trobada de bèsties de foc es va celebrar dissabte

Les Llagostes de l’Avern van organitzar dissabte la 6a Trobada de bèsties de foc. L’activitat va comptar amb la participació del Drac Apocaleus de Vallirana; el Gall Abraxas de Palau-solità i Plegamans, el Pollot menja gats de Montgat, el Poll Foll de Ripollet, l’Espurna de Les Llagostes de l’Avern i la Maru del Mercat Municipal de la Llagosta.

Les bèsties van estar exposades en un primer moment al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Posteriorment, es va portar a terme una cercavila que va finalitzar a la plaça de la Sardana, on es va fer un espectacle amb foc.

La 6à Trobada de bèsties de foc de la nostra localitat va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta i l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies