Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

La programació d’actes de Sant Josep continua aquest dimarts

Aquest dimarts, seguirà desenvolupant-se la programació d’actes per celebrar les festes de Sant Josep a la Llagosta. A la plaça d’Antoni Baqué s’instal·larà un parc infantil i al solar de l’Església les atraccions seran gratuïtes de les 11.30 a les 14 hores i de les 16.30 a les 19.30 hores.

A les 10 h, es farà una nova passejada Mateu Bartalot. La sortida tindrà lloc des de la plaça d’Antoni Baqué.

A les 16 h, hi haurà una jornada d’atletisme escolar al Parc Popular amb l’organització de l’Ajuntament i la col·laboració del CMEELL.

La Parròquia de Sant Josep va organitzar dissabte a la nit una revetlla popular a la plaça d’Antoni Baqué que va comptar amb una gran participació.

També dissabte a la nit, Les Llagostes de l’Avern van portar a terme un correfoc infantil al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i una exhibició de foc a la plaça d’Antoni Baqué amb la col·laboració de diables de Badalona i de Martorelles.

L’AMPA de l’Escola les Planes va celebrar diumenge la tercera edició de la Trobada en família i el desè Torneig de Futbol Sala Les Planes. Durant la jornada, es van recaptar fons per a una causa solidària vinculada amb l’Escola AFA Paco Sedano.

Publicitat

Publicitat

Més notícies