Dijous, 25 abril 2024
14 C
La Llagosta

L’Ajuntament preveu muntar els tres escenaris habituals de la Festa Major

L’Ajuntament de la Llagosta preveu celebrar la Festa Major 2021 amb els tres escenaris habituals, amb el de la plaça d’Antoni Baqué, el carrer de l’Estació i la plaça de l’alcalde Josep Sisó Pons -davant el Centre Cultural-. Els regidors de Cultura, Fran Ruiz, i d’Actes Populars i Tradicions, Mariano Garcia, han fet una segona trobada al Saló de Plens amb ciutadans i entitats de la nostra localitat per concretar activitats i repassar el programa de la festivitat, que tindrà lloc del 10 al 13 de setembre.

La primera reunió va tenir lloc fa tres setmanes i aquesta era la segona trobada, que ha comptat amb la presència d’una dotzena d’entitats representades. “En principi és l’última reunió amb entitats perquè hem inclòs al programa algunes de les activitats que ens han dit i d’altres, fins i tot, les hem tret. El programa el tenim gairebé fet, però fins que no s’iniciï la Festa Major valorem fer qualsevol modificació o suggeriment”, ha explicat Mariano Garcia, regidor d’Actes Populars i Tradicions, que ha valorat positivament els tres escenaris que preveu muntar l’Ajuntament: “tindrem tres escenaris amb la plaça d’Antoni Baqué, el carrer de l’Estació i l’espai Jove serà el de davant del Centre Cultural. La Festa Major s’enfoca com una festivitat el més similar possible, però segons les directrius del Procicat veurem si es delimita més o menys els espais dels escenaris”.

Pel que fa al regidor de Cultura, Fran Ruiz, ha valorat positivament la presència de les activitats. “La reunió ha anat molt bé, pràcticament el programa està acabat. Hi ha bona sensació i esperem que al setembre puguem fer una Festa Major amb certa normalitat”, ha dit Ruiz, que ha augurat que el programa d’activitats no es tancarà fins al setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies