Una quinzena de persones assisteixen a la primera reunió de l’Ajuntament sobre la Festa Major

0
109

Una quinzena de persones, vinculades a diverses entitats de la nostra localitat, s’han reunit al Saló de Plens amb l’Ajuntament per parlar de l’organització de la Festa Major del 2021. La festivitat de la Llagosta se celebrarà del 10 al 13 de setembre i des de l’Ajuntament es vol poder programar el màxim d’activitats, que siguin permeses segons la situació epidemiològica. En la reunió d’avui dimarts hi havia els regidors de Joventut, Núria Ruiz; de Cultura, Fran Ruiz; i d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García, i l’alcalde Óscar Sierra.

Durant la reunió, s’ha explicat als assistents que l’objectiu de l’Ajuntament és “celebrar una Festa Major, que sigui la més similar possible a la que estem acostumats”, ha dit l’alcalde Óscar Sierra, que confia programar el màxim d’activitats possibles. “Creiem que podem fer el 80% de les activitats habituals del programa de la Festa Major, tot i que l’Ajuntament voldria fer el 100%. Si després veiem que no podem fer tantes activitats, ens ho marcarà el Procicat i la situació que tinguem”, ha destacat el regidor d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García.

La reunió ha servit per detallar dia a dia les possibles activitats que es podrien fer, avui dia. Tanmateix, els assistents han fet suggeriments i han mostrat el suport a tirar endavant amb la Festa Major. “La gent vol que s’hi faci la Festa Major, hem de veure com la podem fer. Estem tractant tot això amb aquestes reunions obertes a la ciutadania”, ha admès Mariano García i ha afegit que enguany no es faran les habituals comissions de Festa Major i Jove “perquè no hi ha temps possible, però el pròxim any tornaran”.

L’Ajuntament ha convocat als assistents a una segona reunió d’aquí a quinze dies, el dimarts 29 de juny, amb l’objectiu de definir gran part del programa de Festa Major.

Publicitat