Dimarts, 23 abril 2024
11 C
La Llagosta

Sara Varón, autora del cartell guanyador de la Festa Major 2021


Sara Varón, de 18 anys i veïna de la Llagosta, ha guanyat el Concurs de cartells de la Festa Major 2021. L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc aquesta tarda al Saló de plens de l’Ajuntament de la Llagosta amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra, i els regidors Fran Ruiz i Mariano García.

La llagostenca ha presentat un cartell, molt colorit, amb la Font Tot Aigua, els gegants de la Colla Gegantera i unes banderoles festives. “Volia posar un element molt identificatiu de la Llagosta com és la Font Tot Aigua i també els gegants, que tothom coneix. Amunt del cartell he posat banderoles festives per dir que tot això de la Covid esperem que ja s’acabi i que finalment hi puguem fer la festa”, admet la guanyadora, que estudia la carrera universitària d’Animació i efectes visuals a Barcelona. Varón ha rebut el 61% dels vots i un premi de 500 euros.

El segon classificat ha estat Francisco José Muñoz, veí de la Llagosta des de fa pocs mesos, amb el 27% dels vots, que ha guanyat 200 euros; i tercera ha estat Cèlia Sánchez, de Santa Margarida de Montbui, amb el 12% dels vots i amb 100 euros de premi, tot i que no ha pogut assistir en l’acte de lliurament. “Estic content que s’hagi pogut fer aquest acte presencial complint les mesures del protocol Covid. Aquest és el primer pas per la Festa Major que estem programant l’Ajuntament i les entitats. Esperem que la puguem realitzar. Nosaltres la tindrem preparada”, explica l’alcalde Óscar Sierra, que desitja que es pugui celebrar la Festa Major del 10 al 13 de setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies