Diumenge, 03 desembre 2023
8.7 C
La Llagosta

El Mercat posa en marxa un web per a compres en línia

El Mercat Municipal de la Llagosta compta amb una nova pàgina web (mercatlallagosta.cat) per tal que la ciutadania pugui fer compres per internet. Onze establiments s’han sumat en un primer moment a aquesta iniciativa, que ha estat finançada per la Diputació de Barcelona i que compta amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta.

D’una sola vegada es podran fer compres a diferents parades amb únic pagament. Després es podrà fer la recollida al Mercat. També hi ha l’opció d’enviament a domicili amb un cost de 5 euros, però limitat als municipis de la Llagosta, Mollet, Santa Perpètua i Montcada. El repartiment a domicili es fa els dimarts, de les 10 a les 12 hores; els divendres, de les 18 a les 20 hores i els dissabtes, de les 12 a les 14 hores. En tot moment es garanteix el manteniment de la cadena de fred. Com a promoció, es gaudirà d’un 10% de descompte en la primera compra.

La regidora de Comerç, Isabel Rodríguez, ha indicat que amb aquesta nova eina “es vol potenciar les vendes al Mercat Municipal i facilitar les compres a la ciutadania”. Rodríguez espera que, més endavant, “se sumin altres paradistes al web”. La regidora ha recordat que s’està treballant en un altre projecte de l’Associació de Municipis de l’Eix de la riera de Caldes per posar en marxa un web adreçat a tot el comerç local.

Publicitat

Publicitat

Més notícies