Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El Mercat Municipal de la Llagosta sortirà en el programa de TV3 Gent de mercats

La Diputació de Barcelona ha confirmat que el Mercat Municipal de la Llagosta serà un dels protagonistes de la segona temporada del programa de TV3 Gent de mercats. La Diputació, juntament amb altres institucions i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, col·labora amb aquest espai per posar en valor el servei que han prestat i presten els mercats municipals com a equipaments comercials de proximitat.

La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha posat de relleu el paper dels serveis públics com un instrument fonamental per garantir l’estabilitat social i econòmica del país. En aquest sentit, els mercats municipals s’han posicionat com un servei públic essencial en garantir la continuïtat de la cadena de distribució alimentària a la ciutadania durant el període més dur de la pandèmia.

Gent de mercats és una sèrie-documental que vol posar en valor la funció dels mercats i la feina feta per totes les persones que treballen en aquests equipaments públics, però fent èmfasi en l’impacte social i econòmic que ha suposat la crisi sanitària per als mercats.

La segona temporada també se centrarà en la vida quotidiana dels paradistes; com és la seva feina, com són les relacions que mantenen entre ells i elles, com compaginen la vida laboral i familiar, quins són els seus neguits, els seus anhels,… Està previst enregistrar sis capítols, d’una durada de 50 minuts cadascun. En cada capítol apareixeran nou històries distribuïdes en tres àmbits geogràfics diferents.

Publicitat

Publicitat