Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament està instal·lant al Mercat Municipal el primer sistema de climatització

L’Ajuntament de la Llagosta està instal·lant un sistema de climatització al Mercat Municipal. La previsió és que a l’estiu ja estigui en funcionament. Es tracta del primer sistema de climatització que tindrà aquest equipament. La firma Master Cold s’encarrega de l’operació per un import total de 108.955,60 euros.

A més de la col·locació dels tubs, al sostre, i d’una màquina, amb la corresponent insonorització, que generarà fred i calor, a la coberta del Mercat Municipal, també es faran diferents accions per millorar l’aïllament de l’edifici. Està previst reparar finestres i fer algunes actuacions en les portes d’entrada amb la col·locació d’unes cortines. També es faran algunes millores en la instal·lació elèctrica.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha visitat aquesta setmana el Mercat Municipal per veure com van les obres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies