Divendres, 26 abril 2024
17.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta convoca el Concurs de cartells de Festa Major 2021

Avui s’ha obert el termini de presentació d’obres al Concurs de cartells de Festa Major 2021. Poden participar-hi tant professionals com artistes novells majors de 16 anys. Cada persona participant podrà presentar un màxim de dos dissenys originals i inèdits. La data límit per participar al concurs és el 29 d’abril.

El cartell ha d’incloure les frases Festa Major de la Llagosta 2021 i del 10 al 13 de setembre. A més, cal reservar un espai per a la inserció de l’escut de l’Ajuntament de la Llagosta. Els premis establerts són de 500 euros per al cartell guanyador, 200 per al segon i 100 per al tercer.

Després de suspendre la Festa Major de l’any passat a causa de la Covid-19, la intenció municipal és celebrar la Festa Gran de la nostra localitat adaptant la programació a les mesures de seguretat i protecció que el moment ho requereixi.

Votació popular

Com en edicions anteriors, un jurat escollirà les tres obres finalistes que passaran a votació popular. La reunió tindrà lloc el 30 d’abril a porta tancada, a causa de les mesures de seguretat sanitàries. Del 7 al 21 de maig, es farà el procés de votació popular per escollir el cartell guanyador. Les votacions seran electròniques i podran participar-hi totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Llagosta.

El resultat de la votació i el lliurament de premis es realitzarà el dia 25 de maig, a les 19 h, a la sala de plens. Les bases del Concurs de cartells de Festa Major 2021 es poden consultar en aquest mateix web municipal i al web de participació de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies