La participació electoral a les 13 h es queda poc per sobre del 22 %

0
120

La participació a la Llagosta a les eleccions al Parlament de Catalunya a les 13 hores era del 22,23 % segons les dades publicades per la Generalitat. Aquesta xifra és inferior a la registrada a les eleccions del 2017, quan la participació a la mateixa hora va ser del 36,58%. La jornada transcorre sense incidències a la nostra localitat.

A les eleccions generals del 10 de novembre de 2019, la participació a les 14 h va ser del 42,14 %. A les eleccions municipals celebrades el 26 de maig del mateix any, també a les 14 h, va ser del 36,73 % del cens.

Les informacions que generi la jornada electoral, la dada de participació de les 18 hores i el resultat de les votacions, es podran seguir al web lallagostainforma.cat, al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Col·legis electorals

A la Llagosta, els quatre col·legis electorals són el Complex Esportiu Municipal El Turó, on poden votar les persones empadronades a les seccions primera i segona i que fins ara votaven a l’Escola SAFA; el Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons, on estan les taules de les seccions cinquena i novena; el Col·legi Joan Maragall, on voten els veïns i veïnes de les seccions sisena i setena; i el Poliesportiu Antonio García Robledo, que acull les taules de les seccions vuitena, que votaven abans al Joan Maragall; i tercera i quarta, que votaven anteriorment a l’Escola Les Planes.

Publicitat