La participació a les 18 h, força més baixa que als anteriors comicis autonòmics

0
121

La participació a les sis de la tarda a la Llagosta en les eleccions al Parlament de Catalunya s’ha situat en el 41,29 %. Aquesta dada suposa un descens de més de 26 punts respecte els comicis catalans del 2017, quan la participació a la mateixa hora va ser del 67,74%.

Segons dades de la Generalitat amb aquest segon avanç de participació, la Llagosta té un índex de participació inferior que el de la mitjana de tot Catalunya, amb una participació prop del 46%, lluny també de la participació del 2017, quan a les sis de la tarda va arribar al 68,26%

Pel que fa a la una del migdia, en el primer avanç facilitat per la Generalitat, la participació a la Llagosta ha estat del 22,23%. El nombre de persones que s’havia apropat als col·legis electorals ha estat força inferior al dels darrers comicis autonòmics, celebrats el 2017, quan el percentatge de participació a la una del migdia va ser del 36,58%. L’índex de participació a la Llagosta a la una del migdia ha estat uns mica inferior que el de la mitjana de tot Catalunya, que ha estat del 22,78%, inferior també als comicis del 2017, que es va arribar al 34,69%.

La jornada electoral s’està desenvolupant sense cap incident a la nostra localitat, segons informa la Policial Local de la Llagosta.

Publicitat