Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Mercat Municipal ha sortejat avui 2.200 euros per celebrar el seus 40 anys

L’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal ha fet avui el sorteig de 2.200 euros en vals de compra. En total, han estat agraciades 55 persones. L’acte ha servit per commemorar els 40 anys del Mercat Municipal.

Aquest migdia s’han sortejat 5 premis de 100 euros, 10 de 50 euros i 40 de 30 euros. Els premis es podran fer servir als establiments del Mercat Municipal, tant als de l’interior com als que donen al carrer. Al sorteig, a més del president de l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal, Juan Manuel Cano, i Francisco López, membre de la junta, han assistit el regidor de Via Pública i Equipaments, Jordi Jiménez, i la regidora de Comerç i Consum, Isabel María Rodríguez.

Francisco López ha indicat que “és un orgull poder celebrar els 40 anys del Mercat, tot i que encara falten coses, com la climatització, que ja està prevista, o la millora del terra”. López també ha dit “que la vida del Mercat va millorant, la gent s’adona que al Mercat es compren productes de millor qualitat que a les grans superfícies”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies