El Joventut Handbol, satisfet amb la trobada per la Marató

0
95

El Joventut Handbol la Llagosta ha fet un balanç positiu de la Trobada Handbolicat per la Marató de TV3 que va organitzar el passat divendres, 6 de desembre. El club ha aconseguit recaptar 420 euros, que se sumaran a aquesta causa solidària, que enguany es dedicarà a la investigació per al tractament de les malalties minoritàries.

La Trobada va tenir lloc durant tot el dia al Poliesportiu Antonio García Robledo. Al matí, van participar uns 130 esportistes d’uns 12 equips de les categories aleví femenina, aleví masculina i benjamí mixte. A més del Joventut Handbol, van ser-hi l’Handbol Sant Joan Despí, l’AEH Les Franqueses, l’Handbol Sant Fost, el FBM Granollers i l’Handbol Sant Vicenç dels Horts.

A la tarda, es va celebrar un torneig de la categoria cadet masculina amb la participació del FBM Granollers At., el FC Barcelona Lassa B, l’Handbol Sant Joan Despí A, la selecció catalana infantil masculina i el Joventut Handbol La Llagosta. El guanyador va ser el FBM Granollers Atl, que es va imposar als seus rivals en tots els partits que va jugar.

Tots els esportistes participants van rebre obsequis de les empreses col·laboradores i els clubs, un trofeu commemoratiu. Durant la jornada es van fer diferents sortejos de material esportiu cedits pel JH La Llagosta, el FC Barcelona, el FBM Granollers i la Federació Catalana d’Handbol. A l’acte van assistir Francesc Asensio membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Handbol (FCH), l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor d’Equipaments Municipals, Jordi Jiménez, i Jordi Ausàs, responsable del Comité d’Àrbitres de la FCH.

Publicitat