L’Ajuntament organitza demà una jornada de neteja de la riera de Caldes

0
85

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament organitza aquest dissabte una trobada per netejar la llera de la riera de Caldes i conèixer el seu entorn. L’activitat començarà a les 10 h i està oberta a tota la població.

La sortida es farà de del final del carrer de Vic, a tocar amb la riera de Caldes. Durant tot el matí, es recorrerà la llera de la riera fins a la seva desembocadura al riu Besòs. L’Ajuntament facilitarà a les persones participants guants i bosses per netejar en la mesura del possible aquesta zona de ribera.

La quantitat de deixalles que es recullin es gestionaran posteriorment a través de l’empresa de recollida de residus que dona servei a la nostra localitat, Sersa.

Publicitat