Dimecres, 07 desembre 2022
13 C
La Llagosta

L’Ajuntament organitza demà una jornada de neteja de la riera de Caldes

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament organitza aquest dissabte una trobada per netejar la llera de la riera de Caldes i conèixer el seu entorn. L’activitat començarà a les 10 h i està oberta a tota la població.

La sortida es farà de del final del carrer de Vic, a tocar amb la riera de Caldes. Durant tot el matí, es recorrerà la llera de la riera fins a la seva desembocadura al riu Besòs. L’Ajuntament facilitarà a les persones participants guants i bosses per netejar en la mesura del possible aquesta zona de ribera.

La quantitat de deixalles que es recullin es gestionaran posteriorment a través de l’empresa de recollida de residus que dona servei a la nostra localitat, Sersa.

Publicitat

Publicitat