Divendres, 30 setembre 2022
21.7 C
La Llagosta

Una vintena de persones participen al taller per aprendre a reparar petits electrodomèstics

Una vintena de persones han participat en un taller per aprendre a reparar petits electrodomèstics, que s’ha ubicat a la plaça d’Antoni Baqué avui dijous a la tarda. Aquesta és una de les propostes del programa d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Una vintena de persones han pres part al taller i quatre d’aquests han reparat el seu electrodomèstic. “Els usuaris han portat cafeteres, torradores, assecadors de cabell i batedores. És un taller on les persones es reparen per elles mateixes el seu electrodomèstic, i jo les ajudo”, explica l’operari del taller, Gregori Mendes. L’objectiu del taller és inspirar noves accions per canviar l’hàbit de consum i allargar la vida útil dels electrodomèstics i així reduir residus. “S’ha de reutilitzar, en comptes de llençar. Hi ha aparells que amb un petit canvi de peces ja funcionen, i d’aquesta manera mostrem que es pot allargar la vida útil d’aquests electrodomèstics”, diu Mendes.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se centra en el binomi comunitats circulars, comunitats sostenibles. 

Publicitat

Publicitat