Dilluns, 03 octubre 2022
25.3 C
La Llagosta

La Llagosta se suma a la Setmana Europea de la prevenció de residus

L’Ajuntament de la Llagosta se sumarà a la Setmana Europea de la prevenció de residus, que se celebrarà del 20 al 28 de novembre.

A la nostra localitat, tindran lloc tres activitats. El 22 de novembre, de les 11 a les 14 hores, a la plaça d’Antoni Baqué, la ciutadania podrà intercanviar roba usada en bon estat. Aquesta activitat s’anomena Renova roba.

El dia 23, la plaça d’Antoni Baqué acollirà entre les 16 i les 19 hores, un taller obert a tota la població en el qual s’ensenyarà a reparar petits electrodomèstics per tal d’allargar la seva vida útil.

El dia 28, al carrer de l’Estació, al costat del Parc Popular, es desenvoluparà, entre les 10.30 i les 13.30 h, l’activitat Hotel d’insectes, amb envasos i material reciclable.

En aquesta ocasió, la Setmana Europea de la prevenció de residus se centra en el binomi comunitats circulars, comunitats sostenibles. La idea és inspirar noves accions per canviar l’hàbit de consum i productiu de la societat, i apel·lar a la responsabilitat compartida que hi ha darrere de la prevenció de residus i el paper important que tenen totes les persones i comunitats locals per reduir-ne la seva generació.

Publicitat

Publicitat