Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

El Festival de Guitarra de la Llagosta omple el Centre Cultural

El 14è Festival de Guitarra de la Llagosta va penjar el cartell d’invitacions exhaurides. El Centre Cultural es va omplir de gom a gom dissabte durant la festa final de temporada de l’alumnat de La Flamenca Unió Musical.

Una cinquantena d’alumnes van interpretar peces musicals amb guitarres espanyoles i flamenques. Els nivells més avançats de guitarra flamenca van comptar amb l’acompanyament a l’escenari dels cantaors Papalín Chico i José Antonio Escribano i del grup de ball David Coronel de la Casa de Sevilla de Sant Boi de Llobregat. “Tots els alumnes van demostrar la seva fermesa i posada en escena com si fossin uns professionals. Es podria dir que poden interpretar peces perfectament en solitari, de fet alguns ho van fer amb una tranquil·litat increïble”, explica satisfet el responsable de La Flamenca Unió Musical, Paco Garfia.

Un dels moments més destacats del festival va ser quan alguns dels alumnes més avançats van interpretar peces del conegut guitarrista de flamenc Vicente Amigo. El festival va tenir una durada de gairebé tres hores.

Publicitat

Publicitat