Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

El públic omple el Centre Cultural durant el Festival de guitarra de la Llagosta

El Centre Cultural es va omplir ahir al matí durant la celebració de l’onzena edició del Festival de guitarra de la Llagosta, La guitarra y el pueblo, organitzat per la Unión Musical La Flamenca. El recital va estar dedicat al guitarrista Manolo Sanlúcar.

El Festival va comptar amb l’actuació d’una quarantena de guitarristes, que van pujar a l’escenari en diferents moments de l’espectacle. La primera part va estar protagonitzada pels guitarristes més petits. Aquest any, alguns dels alumnes van interpretar peces en solitari. Abans del descans, van tenir lloc les actuacions per grups.

La segona part del festival va estar dedicada a Manolo Sanlúcar. Els músics van interpretar temes d’aquest guitarrista, un dels més importants del flamenc. Sanlúcar es va retirar dels escenaris l’any 2013, després d’haver actuat arreu del món, tant en solitari com acompanyant artistes internacionals. L’espectacle va acabar amb una actuació conjunta amb cant flamenc.

El festival La guitarra y el pueblo va servir per tancar el curs de la Unión Musical La Flamenca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies