Diumenge, 03 desembre 2023
9 C
La Llagosta

La Zambomba Solidària torna a omplir el Centre Cultural per lluitar contra el càncer

El Centre Cultural es va omplir diumenge durant les dues sessions de la Zambomba Solidària, que arriba a la seva setena edició. L’esdeveniment solidari serveix per recaptar diners per a l’Hospital Sant Joan de Déu.

La Flamenca Unió Musical de la Llagosta i la Hermandad Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat han tornat a organitzar aquest acte solidari, que no es va poder celebrar l’any passat a causa de la pandèmia. La darrera edició, la del 2019, va aconseguir recaptar més de 21.000 euros per a l’Hospital Sant Joan d Déu.

La Zambomba Solidària es va estrenar el dia 4 de desembre a Sant Boi de Llobregat i també ha passat per Salou. A la Llagosta, diumenge es van fer dues sessions, a les 11 del matí i a les 6 de la tarda.La Zambomba acabarà a l’Hospitalet. En principi hi havia programada una sessió per al diumenge 19 de desembre i, donada la demanda, s’ha programat una altra per al dissabte 18 a les 20 h.

A la Llagosta van pujar a l’escenari una quarantena d’artistes, amb una nova posada en escena però mantenint l’essència de la Zambomba solidària. Paco Garfia, guitarrista i president de La Flamenca, ha comentat que “va estar genial, amb les dues sessions plenes. A més, com que ja l’havíem fet dues vegades, es va notar a l’escenari”.

Al Centre Cultural es van posar a la venda les Polseres Candela, de l’associació del mateix nom que va ser creada per famílies d’infants i joves tractats de càncer a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A l’acte va assistir el president de l’entitat, David Sánchez, que, juntament a joves que van patir la malaltia van sensibilitzar el públic sobre la importància d’actes solidàris com el que es va realitzar a la nostra localitat. A l’entrada del Centre Cultural la venda de polseres va servir per recaptar més de 1.000 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies