Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

La Unió Musical La Flamenca celebra el 10è Festival de guitarra de la Llagosta amb èxit de públic

la flamenca 3
Autor: Merche Salvat

La Unió Musical La Flamenca va celebrar dissabte passat el Festival de guitarra de la Llagosta La guitarra y el pueblo, que enguany arribava a les deu edicions. El recital, que va tenir lloc al Centre Cultural, va comptar amb prop de 220 persones de públic, una quarantena de guitarristes de l’entitat llagostenca i nombrosos artistes convidats.

Els tres tipus de guitarra, la clàssica, la flamenca i l’elèctrica, van ser el tema d’aquesta edició. Així, els alumnes del mestre guitarrista Paco Garfia van centrar la primera part del festival en les peces de guitarra clàssica i moderna, tot repassant els compositors més destacats de cada modalitat. La segona part, en canvi, va estar dedicada íntegrament a la guitarra flamenca, tant en la seva versió solista com en la d’acompanyant de ball i cante, i va comptar amb la col·laboració de les entitats llagostenques Casa de Andalucía i Aires de Andalucía, i de la Asociación Cultural Andaluza de Granollers.

Per commemorar el desè aniversari del festival, la Unió Musical La Flamenca va cedir als mateixos alumnes la presentació de cada interpretació, que va es va registrar prèviament en vídeo. A més, el mestre, Paco Garfia, va regalar a cadascun d’els músics un disc amb les peces enregistrades que han après al llarg del curs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies