Universos adyacentes, nou llibre d’Hernández Rabal

0
83

El llagostenc Andrés Hernández Rabal ha publicat el seu tercer llibre, Universos adyacentes. Es tracta d’un recull de quinze relats de temes variats, des de l’art fins a la decadència d’occident, passant per la soledat, la gelosia o l’ambició, entre d’altres.

Hernández diu que “el títol fa referència a l’univers que cada individu porta al seu interior i com aquest es manifesta en entrar en contacte amb un altre univers adjacent”. L’autor llagostenc ha indicat que el llibre recopila quinze relats que no guarden cap relació entre si, però que reflecteixen inquietuds personals.

Andrés Hernández comenta que el procés d’elaboració del llibre parteix “d’idees que van sorgint i a les quals vaig donant forma”. La majoria dels textos són inèdits. Tot i això, n’hi ha dos que van aparèixer al seu recopilatori anterior i un que ja va publicar al seu bloc.

Universos adyacentes està disponible a Amazon, tant en paper com en format digital.

Publicitat