Dijous, 28 març 2024
19.8 C
La Llagosta

Eva Villanueva presenta el llibre ‘Hablé con Ela y ELA habló conmigo’

La llagostenca Eva Villanueva ha presentat el llibre Hablé con Ela y ELA habló conmigo, que ha servit per encetar les Festes de Sant Josep. L’acte de presentació ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Cultural i ha estat organitzada per la Biblioteca de la Llagosta.

El llibre sorgeix a partir de la malaltia de la mare de Villanueva amb l’ELA, que d’aquesta manera pretén visibilitzar aquesta malaltia minoritària. “L’objectiu és visibilitzar la malaltia i deixar constància que una persona pot morir en pau i travessant les fases del dol”, explica Villanueva, que afegeix que “hi ha un treball personal abans d’escriure el llibre, com ara llegir altres autors i un curs que vaig fer sobre el dol. Tot plegat sorgeix per compartir una experiència”.

L’acte ha estat moderat per Conchi Fernández, responsable d’activitats de la Biblioteca, i ha comptat amb la presència de Jordi Sabaté, malalt d’ELA que és una de les cares més visibles d’aquesta malaltia a Espanya. Abans i després de l’acte de presentació, Eva Villanueva ha signat llibres amb els lectors. A més, el llibre es podia adquirir al Centre Cultural, per 15 euros, i també està a la venda en Amazon. La meitat dels beneficis del llibre Hablé con Ela y ELA habló conmigo aniran destinats a la Fundació Catalana ELA Miquel Valls.

Publicitat

Publicitat

Més notícies