Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol celebra diumenge la Trobada de Minihandbol femení

El Joventut Handbol la Llagosta celebrarà diumenge la Trobada Minihandbol Dia de la Dones, que està dins del programa per commemorar a la Llagosta el Dia Internacional de les Dones. El campionat té com objectiu la promoció de l’handbol femení i tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo.

El torneig es disputarà entre les categories benjamí i aleví femenins i participaran el BM Granollers, Sant Joan Despí, Molins de Rei, Esplugues, Garbí i Joventut Handbol. Els partits començaran a les nou del matí i es perllongaran fins al migdia. A més, el campionat comptarà amb la presència de jugadores de la selecció catalana, que estan a la Residència Joaquim Blume i que faran una exhibició de precisió de les 10.45 a les 11.55 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies