El Joventut Handbol celebra diumenge la Trobada de Minihandbol femení

0
85

El Joventut Handbol la Llagosta celebrarà diumenge la Trobada Minihandbol Dia de la Dones, que està dins del programa per commemorar a la Llagosta el Dia Internacional de les Dones. El campionat té com objectiu la promoció de l’handbol femení i tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo.

El torneig es disputarà entre les categories benjamí i aleví femenins i participaran el BM Granollers, Sant Joan Despí, Molins de Rei, Esplugues, Garbí i Joventut Handbol. Els partits començaran a les nou del matí i es perllongaran fins al migdia. A més, el campionat comptarà amb la presència de jugadores de la selecció catalana, que estan a la Residència Joaquim Blume i que faran una exhibició de precisió de les 10.45 a les 11.55 hores.

Publicitat