Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Diputació posa en marxa el servei de cita prèvia a les oficines de gestió tributària

L’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, que s’encarrega a la Llagosta de la gestió i recaptació de diversos impostos, posarà en marxa demà el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines. Amb la finalitat de millorar l’atenció presencial als ciutadans, s’ha decidit establir de forma obligatòria el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes.

El nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d’aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any. Es pot accedir al servei de cità prèvia per aquest enllaç: orgt.cat/cites

Publicitat

Publicitat

Més notícies