Divendres, 27 gener 2023
5.5 C
La Llagosta

El diputat delegat de Joventut de la Diputació, Javier Silva, ha visitat avui la Llagosta

Javier Silva ha estat al Servei d’Informació Juvenil, situat a la planta baixa de Can Pelegrí, i ha pogut conèixer la masia de Can Baqué. El diputat de Joventut ha estat acompanyat per l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra i ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament.

L’alcalde ha explicat a Silva el funcionament del Servei d’Informació Juvenil i els serveis que presta, així com l’interès de l’Ajuntament en millorar i ampliar l’atenció que s’ofereix als joves. En aquest sentit, Sierra ha avançat que sol·licitaran a la Diputació un estudi per conèixer les necessitats de la joventut de la Llagosta. L’estudi permetrà saber els recursos necessaris per treballar en temes com l’emancipació, l’ocupació laboral o l’educació. Una altra qüestió que posarà sobre la taula l’estudi serà la dels equipaments i instal·lacions per poder portar a terme l’activitat juvenil i els programes adreçats als joves.

Publicitat

Publicitat

Més notícies