Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Després de dos anys, l’alcalde de la Llagosta deixa la Diputació

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha deixat la seva acta de diputat a la Diputació de Barcelona. L’alcalde de la nostra localitat serà substituït per Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès, complint amb els acords del PSC d’alternança a la Diputació.

Sierra ha estat fins ara diputat delegat de comerç i diputat adjunt de Serveis Interns. El fins ahir diputat ha indicat que era un dels quatre membres de la llista que el PSC al Vallès Oriental va escollir per anar a la Diputació, amb el compromís de fer relleus, sent dos anys diputats dos membres i la resta del mandat, els altres dos.

L’alcalde de la Llagosta s’ha mostrat “molt content, hem assolit els objectius que ens vam marcar per aquests dos anys. Veníem d’una gerència al servei de comerç una mica poc innovadora i avui som referents, ens tornen a mirar”. El fins ahir diputat adjunt de comerç ha destacat “el tarannà de amb la gent que he treballat, amb una vocació municipalista de servei i solidaritat cap als ajuntaments, sobretot els més petits”. Un dels reptes assolits ha estat la digitalització dels mercats municipals.

Óscar Sierra ha indicat que per a la Llagosta també ha estat un temps profitós, ja que el seu pas per la Diputació li ha permès conèixer des de dins el seu funcionament “he pogut tenir molta facilitat per poder demanar informació i poder anar a fer recerca de projectes”. En aquest temps hem tingut “un repartiment més equitatiu dels recursos, i amb total transparència, a la Llagosta li ha tocat el doble que li van tocar amb el pla d’inversions de la legislatura anterior. La passada legislatura vam tenir un 380.000 euros i aquesta tindrem el doble. Això ha permès que es passes de reformar tres parc i un carrer a poder fer ara dos carrers, quatre parcs i un parc d’aigua”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies